logo
HyllaClaes

Recensioner

Sagt i media om musiken och föreställningarna

”Estradören Claes Virdeborn är smått unik i svensk underhållning efter Hasse å Tage. Han skriver intelligenta, kluriga, underbara visor med lite smak av Cornelis, och han har en utstrålning på scenen som borde göra de flesta av hans kolleger gröna av avund.”
”Det här sprider feelgood om något”

Skånska Dagbladet

 

”Inte sedan Ulf Peder Olrogs, Stefan Demerts och Tage Danielssons bästa stunder har jag lyssnat på visor med mera snärt och humor.”

Smålandsposten

 

”Geniale textförfattaren Claes Virdeborn slår ut i full blom”
”Ett pärlband av applådknipande inslag”
”En kvalitetsunderhållning som skulle förpassa de flesta ståuppare och amatörunderhållare till den soptunna Sverker Olofsson använder i Plus”

Kvällsposten/Expressen

 

”En lysande musikalisk ståuppshow”
”En show som faktiskt inte har en enda svacka.”

Sydsvenskan

 

”Redan innan första låten kör han igång och publiken tjuter av skratt”

Visfestivalen Västervik. Västervikstidningen.

 

”Claes Virdeborn är något utöver det vanliga”

Guldkanalen 102,6 Mhz

 

”En underfundig trubadurskiva, ytterst trivsam musikaliskt.”

Tara

 

”Claes Virdeborn sjunger ut ur en mer filosofisk synvinkel och han gör upp med allt från sluskar till medmänniskor, kyrka, och den ständigt pågående avvecklingen av det sociala skyddsnätet. Han är kvick och bjuder på riktigt kluriga rim. Och han är väldigt rakt på sak.”

Eskilstuna-Kuriren

 

”Den moderna nutidsvisan. Där blir jag glad över Claes Virdeborns Sanningar, en platta med luriga, kluriga texter och omväxlande musik.”

Sundsvalls Tidning

 

”Det är visor med innehåll.  Texter att le åt, texter att fundera på, texter som har något att säga och som gör det      med ett mått av humor”

Dala-Demokraten

 

”Om varje morgon finge börja med att man i radio spelade Claes Virdeborns ”Gör det nu”- helst två gånger i rad-skulle tillvaron bli mycket bättre för oss alla. Och roligare!”

Skånska Dagbladet

andra
Stäng
lyssna-3-1
facebook